FULLBOKAT - Webinar 4 maj

Castellum om nästa steg i klimat- och hållbarhetsarbetet

Nästa steg i klimat- och hållbarhetsarbetet: Nya rapporteringskrav och arbetet med att skapa verklig förändring

Castellums hållbarhetschef Filip Elland följer upp bolagets etappmål mot koldioxidneutralitet, diskuterar kommande rapporteringskrav och arbetet bakom siffrorna för att skapa verklig förändring i verksamheten.

Castellum har som mål att vara helt klimatneutrala till 2030. Filip deltog i höstas i ett uppskattat webinar med Solberg och återkommer nu för att prata om bolagets hållbarhetsstrategi och vägen mot 2030 och de etappmål som Castellum har satt för att bli koldioxidneutrala.

Castellum är ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag med ett fastighetsvärde på 103 miljarder kronor och det enda nordiska fastighetsbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI).

FULLBOKAT!
Eventet har nått maxgränsen för antal deltagare och möjligheten att anmäla sig är stängd.

När: 4 maj 9-10
Var: Var du vill via Zoom
Kostnad: Gratis

Filip Elland, Hållbarhetschef på Castellum
Filip Elland, Hållbarhetschef på Castellum
Datum

Tisdagen 4 maj 2021

Tid

9:00-10:00

Plats

Webinar via Zoom

Pris

Gratis

Sista anmälningsdatum

2021-05-03


Vässa din hållbarhetskommunikation

Vill du få inspiration och kunskap för att kunna utveckla ert hållbarhetsarbete och rapportering, och för att stärka den strategiska hållbarhetskommunikationen?

Solberg erbjuder en certifierad utbildning i GRI Standards som leds av aktiva rådgivare med stor erfarenhet av hållbarhetskommunikation och rapportering. Utbildningen blandar föreläsningar och teori med diskussioner, praktiska övningar och exempel. Efter genomförd utbildning får deltagarna ett certifikat utfärdat av GRI:s sekretariat i Amsterdam.

Läs mer om vår utbildning här.

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig till

Sarah Callton

Sarah Callton

Seniorkonsult och rådgivare hållbarhet

Relaterat