Seminarium kring MAR och finansiell rapportering

Torsdag den 14 november kl. 10.00-12.00 kommer Erik Sjöman, Vinge, och Nils Liliedahl, SFF, och gästar oss på Solberg. 

Seminarium kring MAR och finansiell rapportering

Tillsammans med SIRA, Swedish Investor Relations Association, som är en egen grupp inom SFF, Sveriges Finansanalytikers Förening, arrangerar Solberg detta kostnadsfria seminarium med fokus på finansiell rapportering och bestämmelserna i MAR.

Program
09.45 Samling

10.00 Finansiell rapportering, Nils Liliedahl, SFF
Nils som är generalsekreterare på Sveriges Finansanalytikers Förening (SFF) och ordförande i juryn för Sveriges bästa årsredovisning går igenom iakttagelser, trender, relevant statistik och goda exempel i börsbolagens finansiella rapportering.

10.45 Paus med kaffe

11.00 MAR, Erik Sjöman, Vinge
Trots att bestämmelserna i MAR kring insiderinformation, uppskjutet offentliggörande och rapportering till börs och Finansinspektionen nu har funnits i några år är fortfarande frågorna många kring hur man som bolag ska hantera dessa frågor. Erik, som är affärsjurist på Vinge med aktiemarknadsrätt som specialitet, går igenom bestämmelserna, beslut och disciplinavgöranden av börser och FI, vedertagen praxis och vad man som bolag ska göra för att undvika misstag.

Plats: Solberg, Sankt Eriksgatan 6, Göteborg
Kostnad: Kostnadsfritt
Anmälan: Anmälan görs via SFF på mailadress: kansliet@finansanalytiker.se

Vid eventuella frågor om arrangemanget kontakta:
Mia Bernhardsson 031-771 75 00,
mia.bernhardsson@solberg.se.

Varmt välkommen!

Lärdomar av Oceana-branden

26 mars 2024

Under ett frukostseminarium hos oss berättade Lisebergs PR- och kommunikationschef, Mårten Westlund, för första gången publikt om kommunikationsarbetet före, under och efter branden i Oceana.