Solberg insights

De bästa exemplen ur årets rapportskörd

Solberg har gått igenom många av årets årsredovisningar och hållbarhetsrapporter och hittat många exempel på bra rapportering. I den här korta sammanfattningen berättar vi om vilka. 

De bästa exemplen ur årets rapportskörd

 

Under Solberg Insights presenterade Solbergs rådgivare Kajsa Sterner och Andreas Johansson sin trendspaning. Den korta sammanfattningen ger en bra översikt över innehållet, men om du vill veta mer så bokar vi gärna upp ett möte för att gå igenom hela presentationen - utifrån ert företags perspektiv.  

Strategisk designer eller rutinerad projektledare?

10 juni 2022

Vi behöver bli fler i vår Designstudio och söker därför efter två nya glada kollegor. Är du en idérik och leveranssäker strategisk designer med känsla för det redaktionella formatet, som har kundens affärsnytta i fokus och är grym på att skapa och presentera koncept och designlösningar för B2B, oavsett medie? Eller är du en rutinerad, pragmatisk och relationsskapande projektledare som kan ta ansvar för att planera, organisera och leda vårt team och våra kunder genom olika faser av en komplex produktionsprocess?

Senior IR-rådgivare

22 mars 2022

Vi på Solberg hjälper våra kunder att bli ännu bättre i sitt IR-arbete och att kommunicera det effektivt. Vi är grymma på rapportering och tillsammans med våra kunder vinner vi varje år priser både i Sverige och internationellt. Till vårt växande rådgivningsteam söker vi nu en senior rådgivare.

Senior hållbarhetsrådgivare

22 mars 2022

Vi behöver bli fler i vårt Hållbarhetsteam! Solberg är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer. Vi söker nu en engagerad, driven och erfaren kollega som brinner för hållbarhet och kommunikation.