Nyhet

Solbergs hållbarhetsrapport 2019/2020 publicerad

Solberg är stolta medlemmar av FN:s Global Compact och publicerar nu vår tredje hållbarhetsrapport, Communication on Progress. Rapporten beskriver hur vi arbetat för att främja principerna under det senaste verksamhetsåret.

Solbergs hållbarhetsrapport 2019/2020 publicerad

Vår ambition är att främja Global Compacts principer i vår affärsstrategi och företagskultur samt våra relationer med kunder, partners, medarbetare och andra intressenter. Det är en naturlig del av att leva upp till vår vision: att verka för ett hållbart näringsliv. Läs mer om hur vi arbetar med hållbarhet här (länk till PDF). 

Står ni i startgroparna för att börja hållbarhetsrapportera, eller vill ta er rapportering till nästa nivå? Våra hållbarhetsrådgivare hjälper er gärna – kontakta oss så berättar vi mer! 

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig till

Kajsa Sterner

Kajsa Sterner

Kommunikationskonsult och rådgivare hållbarhet

Strategisk designer eller rutinerad projektledare?

10 juni 2022

Vi behöver bli fler i vår Designstudio och söker därför efter två nya glada kollegor. Är du en idérik och leveranssäker strategisk designer med känsla för det redaktionella formatet, som har kundens affärsnytta i fokus och är grym på att skapa och presentera koncept och designlösningar för B2B, oavsett medie? Eller är du en rutinerad, pragmatisk och relationsskapande projektledare som kan ta ansvar för att planera, organisera och leda vårt team och våra kunder genom olika faser av en komplex produktionsprocess?

Senior IR-rådgivare

22 mars 2022

Vi på Solberg hjälper våra kunder att bli ännu bättre i sitt IR-arbete och att kommunicera det effektivt. Vi är grymma på rapportering och tillsammans med våra kunder vinner vi varje år priser både i Sverige och internationellt. Till vårt växande rådgivningsteam söker vi nu en senior rådgivare.

Senior hållbarhetsrådgivare

22 mars 2022

Vi behöver bli fler i vårt Hållbarhetsteam! Solberg är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer. Vi söker nu en engagerad, driven och erfaren kollega som brinner för hållbarhet och kommunikation.