Vi vill gärna träffa dig!

Strategisk designer eller rutinerad projektledare?

Ansökningstiden har gått ut och just den här tjänsten är tillsatt. Skicka gärna in en spontanansökan om du är intresserad av att bli en i teamet!


Vi behöver bli fler i vår Designstudio och söker därför efter två nya glada kollegor. Är du en idérik och leveranssäker strategisk designer med känsla för det redaktionella formatet, som har kundens affärsnytta i fokus och är grym på att skapa och presentera koncept och designlösningar för B2B, oavsett medie? Eller är du en rutinerad, pragmatisk och relationsskapande projektledare som kan ta ansvar för att planera, organisera och leda vårt team och våra kunder genom olika faser av en komplex produktionsprocess? Då vill vi gärna träffa dig! Erfarenhet av årsredovisningsprojekt eller större designproduktioner samt digitala leveranser är ett plus.

På Solberg jobbar vi tillsammans och med stort engagemang. Samarbete och prestigelöshet är grunden i vår företagskultur och gör att vi kan skapa bästa möjliga värde för våra kunder och för varandra.  

Vår verksamhet är sådan att vi jobbar mycket under oktober till april, och får i utbyte extra tid för kitesurfing, trädgårdsodling, konstutövande eller annat roligt under den varmare delen av året!

Hos oss får du jobba med:

💎 Skarp B2B-kommunikation och förstklassiga designlösningar för print och digitalt
⭐️ Engagerade och utmanande kunder inom olika branscher
💜 Ett tight och härligt gäng kollegor

Vill du träffa oss? Skicka ett DM med beskrivning av dig och exempel på jobb du gjort till Anna Larson, Creative Director.

Anna Larsson

Anna Larsson - Creative Director

Beredd på kommande lagkrav på hållbarhetsrapporten?

24 november 2022

Vi får ofta frågor om CSRD och vet att det upplevs som ganska krångligt. Vi erbjuder därför just nu en kostnadsfri genomgång av CSRD, utförd av en senior hållbarhetsrådgivare (anmäl ditt intresse senast 20 december).

Vi stärker vårt team med fem nya medarbetare

05 oktober 2022

Solberg har rekryterat fem nya medarbetare som tillsammans har kompetenser inom hållbarhet, Investor Relations, PR, varumärke, design och projektledning. Anna, Charlotte, Christian, Johanna och Matilda innebär ett starkt och värdefullt tillskott till Solbergs team.