Vi vill gärna träffa dig!

Strategisk designer eller rutinerad projektledare?

Vi behöver bli fler i vår Designstudio och söker därför efter två nya glada kollegor. Är du en idérik och leveranssäker strategisk designer med känsla för det redaktionella formatet, som har kundens affärsnytta i fokus och är grym på att skapa och presentera koncept och designlösningar för B2B, oavsett medie? Eller är du en rutinerad, pragmatisk och relationsskapande projektledare som kan ta ansvar för att planera, organisera och leda vårt team och våra kunder genom olika faser av en komplex produktionsprocess? Då vill vi gärna träffa dig! Erfarenhet av årsredovisningsprojekt eller större designproduktioner samt digitala leveranser är ett plus.

På Solberg jobbar vi tillsammans och med stort engagemang. Samarbete och prestigelöshet är grunden i vår företagskultur och gör att vi kan skapa bästa möjliga värde för våra kunder och för varandra.  

Vår verksamhet är sådan att vi jobbar mycket under oktober till april, och får i utbyte extra tid för kitesurfing, trädgårdsodling, konstutövande eller annat roligt under den varmare delen av året!

Hos oss får du jobba med:

💎 Skarp B2B-kommunikation och förstklassiga designlösningar för print och digitalt
⭐️ Engagerade och utmanande kunder inom olika branscher
💜 Ett tight och härligt gäng kollegor

Vill du träffa oss? Skicka ett DM med beskrivning av dig och exempel på jobb du gjort till Anna Larson, Creative Director.

Anna Larsson

Anna Larsson - Creative Director

Senior IR-rådgivare

22 mars 2022

Vi på Solberg hjälper våra kunder att bli ännu bättre i sitt IR-arbete och att kommunicera det effektivt. Vi är grymma på rapportering och tillsammans med våra kunder vinner vi varje år priser både i Sverige och internationellt. Till vårt växande rådgivningsteam söker vi nu en senior rådgivare.

Senior hållbarhetsrådgivare

22 mars 2022

Vi behöver bli fler i vårt Hållbarhetsteam! Solberg är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer. Vi söker nu en engagerad, driven och erfaren kollega som brinner för hållbarhet och kommunikation.

Hur gör du Sveriges bästa årsredovisning?

25 oktober 2021

Nils Liliedahl, juryordförande för Sveriges bästa årsredovisning, besökte Solberg och berättade under det här webinaret om tävlingen och tipsade om saker som gör din årsredovisning bättre.