Vi behöver bli fler i vår Designstudio

Digital Designer eller Final Art? Vi vill gärna träffa dig!

Vi behöver bli fler i vår Designstudio och söker därför tre nya glada kollegor. Är du en leveranssäker och kreativ Digital Designer som kan bidra med att skapa intuitiva och tekniskt skarpa digitala lösningar för våra kunder? Eller är du en teknisk och formsäker Final Art som är grym på Adobe-suiten och kan klura ut omöjligheter i Officeprogrammen? Då vill vi gärna träffa dig!

På Solberg jobbar vi mycket under oktober till april när vår verksamhet peakar, och får i utbyte extra tid för kitesurfing, trädgårdsodling, konstutövande eller annat roligt under den varmare delen av året!

Hos oss får du jobba med:
💎 Smarta digitala produkter och skarpa printproduktioner
⭐️ Engagerade och utmanande kunder inom olika branscher
💜 Ett tight och härligt gäng kollegor

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag för samtliga tjänster är 15 augusti.

Skicka ett mail med beskrivning av dig och exempel på jobb du gjort till Anna Larsson, Creative Director.

Anna Larsson

Anna Larsson - Creative Director

Strategisk designer eller rutinerad projektledare?

10 juni 2022

Vi behöver bli fler i vår Designstudio och söker därför efter två nya glada kollegor. Är du en idérik och leveranssäker strategisk designer med känsla för det redaktionella formatet, som har kundens affärsnytta i fokus och är grym på att skapa och presentera koncept och designlösningar för B2B, oavsett medie? Eller är du en rutinerad, pragmatisk och relationsskapande projektledare som kan ta ansvar för att planera, organisera och leda vårt team och våra kunder genom olika faser av en komplex produktionsprocess?

Senior IR-rådgivare

22 mars 2022

Vi på Solberg hjälper våra kunder att bli ännu bättre i sitt IR-arbete och att kommunicera det effektivt. Vi är grymma på rapportering och tillsammans med våra kunder vinner vi varje år priser både i Sverige och internationellt. Till vårt växande rådgivningsteam söker vi nu en senior rådgivare.

Senior hållbarhetsrådgivare

22 mars 2022

Vi behöver bli fler i vårt Hållbarhetsteam! Solberg är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer. Vi söker nu en engagerad, driven och erfaren kollega som brinner för hållbarhet och kommunikation.