Vi behöver bli fler i vår Designstudio

Digital Designer eller Final Art? Vi vill gärna träffa dig!

Vi behöver bli fler i vår Designstudio och söker därför tre nya glada kollegor. Är du en leveranssäker och kreativ Digital Designer som kan bidra med att skapa intuitiva och tekniskt skarpa digitala lösningar för våra kunder? Eller är du en teknisk och formsäker Final Art som är grym på Adobe-suiten och kan klura ut omöjligheter i Officeprogrammen? Då vill vi gärna träffa dig!

På Solberg jobbar vi mycket under oktober till april när vår verksamhet peakar, och får i utbyte extra tid för kitesurfing, trädgårdsodling, konstutövande eller annat roligt under den varmare delen av året!

Hos oss får du jobba med:
💎 Smarta digitala produkter och skarpa printproduktioner
⭐️ Engagerade och utmanande kunder inom olika branscher
💜 Ett tight och härligt gäng kollegor

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag för samtliga tjänster är 15 augusti.

Skicka ett mail med beskrivning av dig och exempel på jobb du gjort till Anna Larsson, Creative Director.

Anna Larsson

Anna Larsson - Creative Director

Beredd på kommande lagkrav på hållbarhetsrapporten?

24 november 2022

Vi får ofta frågor om CSRD och vet att det upplevs som ganska krångligt. Vi erbjuder därför just nu en kostnadsfri genomgång av CSRD, utförd av en senior hållbarhetsrådgivare (anmäl ditt intresse senast 20 december).

Vi stärker vårt team med fem nya medarbetare

05 oktober 2022

Solberg har rekryterat fem nya medarbetare som tillsammans har kompetenser inom hållbarhet, Investor Relations, PR, varumärke, design och projektledning. Anna, Charlotte, Christian, Johanna och Matilda innebär ett starkt och värdefullt tillskott till Solbergs team.