Vi behöver bli fler i vår Designstudio

Digital Designer eller Final Art? Vi vill gärna träffa dig!

Vi behöver bli fler i vår Designstudio och söker därför tre nya glada kollegor. Är du en leveranssäker och kreativ Digital Designer som kan bidra med att skapa intuitiva och tekniskt skarpa digitala lösningar för våra kunder? Eller är du en teknisk och formsäker Final Art som är grym på Adobe-suiten och kan klura ut omöjligheter i Officeprogrammen? Då vill vi gärna träffa dig!

På Solberg jobbar vi mycket under oktober till april när vår verksamhet peakar, och får i utbyte extra tid för kitesurfing, trädgårdsodling, konstutövande eller annat roligt under den varmare delen av året!

Hos oss får du jobba med:
💎 Smarta digitala produkter och skarpa printproduktioner
⭐️ Engagerade och utmanande kunder inom olika branscher
💜 Ett tight och härligt gäng kollegor

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag för samtliga tjänster är 15 augusti.

Skicka ett mail med beskrivning av dig och exempel på jobb du gjort till Anna Larsson, Creative Director.

Anna Larsson

Anna Larsson - Creative Director

"Purpose is essential to everything we do"

22 juni 2021

Andrew Lytheer är Head of Communications and PR på Polestar. I samband med årets Solberg Insights berättade han om arbetet med företagets första årsrapport. Polestar har ambitionen att ligga att i framkant gällande elbilar, hållbarhet och digitalisering. Detta ska givetvis ska återspeglas i årsrapporten för att ge en tydlig bild av bolagets pågående resa och hur hållbarhetsstrategin leder bolaget framåt.