Solberg Webinar - En kapitalförvaltares syn på hållbarhetsrapportering

Välkommen på webinar! I november ges möjligheten att lyssna på Fredric Nyström, Chef ansvarsfulla investeringar på Öhman-Gruppen som kommer berätta om hans förväntning på bolagens hållbarhetsrapportering.

Solberg Webinar - En kapitalförvaltares syn på hållbarhetsrapportering

Hur jobbar kapitalförvaltare med hållbarhetsanalyser? Hur påverkas investeringsbesluten i de bolag som inte tar ansvar eller rapporterar konsekvent och transparent?

Hållbarhet får en allt viktigare roll inom kapitalförvaltning. I Solbergs nästa webinar låter Fredric Nyström, Chef ansvarsfulla investeringar på Öhman, oss ta del av hans förväntningar på bolagens hållbarhetsrapportering: Vilka delar i bolagens rapportering är viktigast? Vilka ramverk bör man följa, vilka nyckeltal måste man rapportera på, finns det några dos and don’ts och hur gör man för att lyckas med sin hållbarhetsrapportering ur en förvaltares synvinkel?

Fredric blev i juni 2018 topplacerad inom kategorin kapitalförvaltare som bidrar mest till hållbara och ansvarsfulla investeringar i undersökningen IRRI Extel, som är en internationell undersökning där finansbranschens aktörer uppmärksammar ledande hållbarhetsanalytiker.

Webinaret är genomfört men skicka gärna ett mail om du vill få inbjudningar till kommande events  och seminarium!

När: Onsdag 11 november 2020 kl 9-10
Var: Var du vill via Zoom
Kostnad: Gratis

Strategisk designer eller rutinerad projektledare?

10 juni 2022

Vi behöver bli fler i vår Designstudio och söker därför efter två nya glada kollegor. Är du en idérik och leveranssäker strategisk designer med känsla för det redaktionella formatet, som har kundens affärsnytta i fokus och är grym på att skapa och presentera koncept och designlösningar för B2B, oavsett medie? Eller är du en rutinerad, pragmatisk och relationsskapande projektledare som kan ta ansvar för att planera, organisera och leda vårt team och våra kunder genom olika faser av en komplex produktionsprocess?

Senior IR-rådgivare

22 mars 2022

Vi på Solberg hjälper våra kunder att bli ännu bättre i sitt IR-arbete och att kommunicera det effektivt. Vi är grymma på rapportering och tillsammans med våra kunder vinner vi varje år priser både i Sverige och internationellt. Till vårt växande rådgivningsteam söker vi nu en senior rådgivare.

Senior hållbarhetsrådgivare

22 mars 2022

Vi behöver bli fler i vårt Hållbarhetsteam! Solberg är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer. Vi söker nu en engagerad, driven och erfaren kollega som brinner för hållbarhet och kommunikation.