God Jul & Gott Nytt År!

För Solberg har 2023 varit fyllt av olika aktiviteter och spännande uppdrag och vi är superstolta att flera av våra kunder har prisats för våra samarbeten.

Collage med bilder från 2023

Under året har Volvo Cars vunnit guld i ARC Awards 2023 och i Publishingpriset vann ICA Gruppen guld och SKF tog emot guld och Grand Prix – och Solberg fick äran att ta plats i Publishingprisets Hall of Fame.

I maj genomförde vi vårt frukostseminarium Solberg Insights. Då presenterade vi vår årliga trendspaning inom års- och hållbarhetsrapportering och pratade om CSRD och det kommande rapporteringskravet för hållbarhet.

Vi har också firat Solberg 55 år. För precis så många år har gått sedan 1968 då vi grundades och det finns det all anledning att vara stolta över tycker vi!

Vi är så glada över att få arbeta tillsammans med er som ser till att vi kan göra det vi tycker så mycket om: att fortsätta vara en drivande kraft för ett hållbart näringsliv! Tack!

Julklappen

Även i år har vi valt att stödja några organisationer som bedriver ett viktigt arbete i en tuff tid: Göteborgs Stadsmission, Läkare utan gränser och UNICEF. 

Logotyper för UNCHR, Läkare utan gränser och Göteborgs stadsmission

Lärdomar av Oceana-branden

26 mars 2024

Under ett frukostseminarium hos oss berättade Lisebergs PR- och kommunikationschef, Mårten Westlund, för första gången publikt om kommunikationsarbetet före, under och efter branden i Oceana.