Hur gör du Sveriges bästa årsredovisning?

Nils Liliedahl är ordförande för juryn i Sveriges bästa årsredovisning. Under Solbergs webinar berättade han mer om tävlingen och tipsade om hur du gör en intressantare och bättre års- och hållbarhetsredovisning.

Hur gör du Sveriges bästa årsredovisning?

Inledde och modererade gjorde Andreas Johansson, skribent och rådgivare på Solberg.

Solbergs kunder AB Volvo och VBG Group AB var nominerade till Sveriges bästa årsredovisning i år inom Large cap respektive Mid cap, men nådde inte hela vägen till seger. Här kan du läsa mer om Volvos respektive VBG:s års- och hållbarhetsredovisningar.

Är du en stjärna på hållbarhetsrapportering?

25 augusti 2021

Vi behöver bli fler i vårt Hållbarhetsteam! Solberg är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer. Vi söker nu en engagerad, driven och erfaren kollega som brinner för hållbarhet och kommunikation.

"Purpose is essential to everything we do"

22 juni 2021

Andrew Lytheer är Head of Communications and PR på Polestar. I samband med årets Solberg Insights berättade han om arbetet med företagets första årsrapport. Polestar har ambitionen att ligga att i framkant gällande elbilar, hållbarhet och digitalisering. Detta ska givetvis ska återspeglas i årsrapporten för att ge en tydlig bild av bolagets pågående resa och hur hållbarhetsstrategin leder bolaget framåt.