Hur gör du Sveriges bästa årsredovisning?

Nils Liliedahl är ordförande för juryn i Sveriges bästa årsredovisning. Under Solbergs webinar berättade han mer om tävlingen och tipsade om hur du gör en intressantare och bättre års- och hållbarhetsredovisning.

Hur gör du Sveriges bästa årsredovisning?

Inledde och modererade gjorde Andreas Johansson, skribent och rådgivare på Solberg.

Solbergs kunder AB Volvo och VBG Group AB var nominerade till Sveriges bästa årsredovisning i år inom Large cap respektive Mid cap, men nådde inte hela vägen till seger. Här kan du läsa mer om Volvos respektive VBG:s års- och hållbarhetsredovisningar.

Strategisk designer eller rutinerad projektledare?

10 juni 2022

Vi behöver bli fler i vår Designstudio och söker därför efter två nya glada kollegor. Är du en idérik och leveranssäker strategisk designer med känsla för det redaktionella formatet, som har kundens affärsnytta i fokus och är grym på att skapa och presentera koncept och designlösningar för B2B, oavsett medie? Eller är du en rutinerad, pragmatisk och relationsskapande projektledare som kan ta ansvar för att planera, organisera och leda vårt team och våra kunder genom olika faser av en komplex produktionsprocess?

Senior IR-rådgivare

22 mars 2022

Vi på Solberg hjälper våra kunder att bli ännu bättre i sitt IR-arbete och att kommunicera det effektivt. Vi är grymma på rapportering och tillsammans med våra kunder vinner vi varje år priser både i Sverige och internationellt. Till vårt växande rådgivningsteam söker vi nu en senior rådgivare.

Senior hållbarhetsrådgivare

22 mars 2022

Vi behöver bli fler i vårt Hållbarhetsteam! Solberg är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer. Vi söker nu en engagerad, driven och erfaren kollega som brinner för hållbarhet och kommunikation.