Om Solberg

En drivande kraft för ett hållbart näringsliv

Omvärlden är komplex, trenderna är globala och konkurrensen är knivskarp. Idag måste företag förstå och dra nytta av den snabba utvecklingen och ta ansvar för sin egen påverkan på omvärlden.

Vad varumärket står för och vad verksamheten faktiskt levererar måste stämma överens. Företagen måste också vara duktiga på att berätta vad de gör, vad som är unikt i deras affär och hur de skapar värde för sig själva, sina intressenter och samhället i stort. De måste vara transparenta, ärliga och genuina.

Det är där vi vill bidra. Det är därför vi finns.

Låt oss presentera oss

Solberg är en kommunikationsbyrå som arbetar för företag och organisationer som vill skapa hållbar affärs- och samhällsnytta. 

Vi är proffs på kommunikation, varumärke och hållbarhet. Vi brinner för att identifiera, utveckla och kommunicera de värden som våra kunder skapar. Vår kompetensbredd gör att vi förstår kundens affär och kan ta ett helhetsgrepp som gynnar flera delar av kundens verksamhet.

Vi gillar att utmana våra kunder samtidigt som vi finns där som ett tryggt och prestigelöst stöd. Tillsammans utvecklar vi strategier och kommunikationslösningar som förändrar. Vi hjälper våra kunder att skapa hållbar affärs- och samhällsnytta genom strategiska och kreativa helhetslösningar inom finansiell kommunikation, hållbarhet, varumärke och PR.

Vår syn på kommunikation och vår roll

Vårt löfte: Kraft att förändra

Vi hjälper till genom att identifiera, utveckla och kommunicera våra kunders viktiga värden. Det handlar om att berätta det som är viktigt, på riktigt.

Strategiska och kreativa lösningar på ett och samma ställe

Vi erbjuder rådgivning och tjänster i projektets alla steg, från idé till genomförande. Vi utmanar gärna, men finns alltid där som ett tryggt stöd. Vi är specialister med bakgrund inom finans, hållbarhet, journalistik, design och marknadsföring. Vår bredd gör att vi ser helheten och skapar strategiska och kreativa lösningar som ger effekt.

Stärker helheten: varumärke, affär och hållbarhet

Allt hänger ihop. Att se helheten och inte bara delarna skapar värdefulla synergier. Genom att kombinera våra olika specialistkunskaper kan vi ta ett helhetsgrepp som gynnar flera delar av kundens affär.

Ett prestigelöst, nära och roligt samarbete

Våra kunder har höga ambitioner. De kräver mycket av sig själva och av oss. Vi löser det genom att jobba i tajta, prestigelösa team, riktigt nära kunderna. Det är så vi kan ha fullt fokus på att skapa resultat, samtidigt som vi har roligt tillsammans på vägen.

Trygga och effektiva processer och verktyg

En väl genomtänkt process är A och O för varje projekt och kommunikationsinsats. Våra kunder kan lita på att vi levererar kvalitet – i rätt tid. Vi har finslipat våra processer och metoder. I kombination med en hög grad av flexibilitet ger det effektiva samarbeten och goda resultat.