Hållbarhetsrådgivning

Castellum om den nya EU-taxonomin

Filip Elland, hållbarhetschef på Castellum, berättade under Solbergs webinar om deras arbete med hållbarhetsrapportering och de nya rapporteringskraven.

När Castellum presenterade företages delårsrapport den 21 april 2021, var företaget ett av de första som rapporterade enligt den nya EU-taxonomin. Under det här Solberg-webinaret berättar Filip Elland om erfarenheterna och förväntningarna på utvecklingen av taxonomin.

Webinaret är ett led i Solbergs arbete med att sprida kunskap om hållbarhetsrapportering. Om du har behov av stöd eller hållbarhetsrådgivning, kontakta oss gärna!

Senior IR-rådgivare

22 mars 2022

Vi på Solberg hjälper våra kunder att bli ännu bättre i sitt IR-arbete och att kommunicera det effektivt. Vi är grymma på rapportering och tillsammans med våra kunder vinner vi varje år priser både i Sverige och internationellt. Till vårt växande rådgivningsteam söker vi nu en senior rådgivare.

Senior hållbarhetsrådgivare

22 mars 2022

Vi behöver bli fler i vårt Hållbarhetsteam! Solberg är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer. Vi söker nu en engagerad, driven och erfaren kollega som brinner för hållbarhet och kommunikation.

Hur gör du Sveriges bästa årsredovisning?

25 oktober 2021

Nils Liliedahl, juryordförande för Sveriges bästa årsredovisning, besökte Solberg och berättade under det här webinaret om tävlingen och tipsade om saker som gör din årsredovisning bättre.