Hållbarhetsrådgivning

Castellum om den nya EU-taxonomin

Filip Elland, hållbarhetschef på Castellum, berättade under Solbergs webinar om deras arbete med hållbarhetsrapportering och de nya rapporteringskraven.

När Castellum presenterade företages delårsrapport den 21 april 2021, var företaget ett av de första som rapporterade enligt den nya EU-taxonomin. Under det här Solberg-webinaret berättar Filip Elland om erfarenheterna och förväntningarna på utvecklingen av taxonomin.

Webinaret är ett led i Solbergs arbete med att sprida kunskap om hållbarhetsrapportering. Om du har behov av stöd eller hållbarhetsrådgivning, kontakta oss gärna!

Är du en stjärna på hållbarhetsrapportering?

25 augusti 2021

Vi behöver bli fler i vårt Hållbarhetsteam! Solberg är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer. Vi söker nu en engagerad, driven och erfaren kollega som brinner för hållbarhet och kommunikation.

"Purpose is essential to everything we do"

22 juni 2021

Andrew Lytheer är Head of Communications and PR på Polestar. I samband med årets Solberg Insights berättade han om arbetet med företagets första årsrapport. Polestar har ambitionen att ligga att i framkant gällande elbilar, hållbarhet och digitalisering. Detta ska givetvis ska återspeglas i årsrapporten för att ge en tydlig bild av bolagets pågående resa och hur hållbarhetsstrategin leder bolaget framåt.