GRI-utbildning

Engagerande GRI-utbildning hos Solberg

Gör som Sara på Midroc och stärk din kunskap och er hållbarhetsrapport med en utbildning hos Solberg. Vi kombinerar vår långa erfarenhet inom hållbarhetsrapportering med GRI:s certifierade utbildning för att lära er grunderna i hållbarhetsrapportering. Små grupper och många bra diskussioner utlovas!

Engagerande GRI-utbildning hos Solberg

Intresset för företagens hållbarhetsarbete fortsätter att öka och kraven på hållbarhetsrapporteringen blir allt fler. Oavsett om ni ska börja hållbarhetsrapportera, eller vill stärka ser rapportering, är en utbildning i GRI Standards ett bra första steg.

Utbildning hos Solberg

Vi tycker det är viktigt med diskussioner. Därför håller vi våra utbildningar med ett begränsat antal deltagare i våra egna lokaler men erbjuder också deltagande via länk. Det är upp till varje deltagare om man vill vara på plats eller delta digitalt. Vid vårt senaste utbildningstillfälle deltog en tredjedel via Teams, ett upplägg som fungerade mycket väl. Vi kommer fortsätta att erbjuda detta alternativ för den som vill kunna sitta lite mer enskilt.

Bra föreläsare som blandade teori och praktik – mycket diskussioner! – Sara Davidsson, hållbarhetschef Midroc

Vi som håller i utbildningen arbetar till vardags med hållbarhetsrapportering – från ax till limpa – och använder vår erfarenhet för att ge konkreta exempel och blanda praktik med teori. Och vår kärlek till hållbarhetsrapportering!

Vi erbjuder företagsexklusiva GRI-utbildningar för 3-4 medarbetare som vi kan genomföra på distans över fyra halvdagar, på de datum som passar er. Kontakta oss för mer information!

Nästa datum:

5-6 maj 2021
15-16 juni 2021
6-7 oktober 2021

Välkommen med din anmälan här!

Kontakta oss gärna om du har funderingar kring ert hållbarhetsarbete eller rapportering!

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig till

Kajsa Sterner

Kajsa Sterner

Kommunikationskonsult och rådgivare hållbarhet

Tack för att du varit en del av vårt 2020!

17 december 2020

Under året har vi bland annat haft nöjet att se hur många av våra kunder fått ta emot priser och utmärkelser för sina årsredovisningar. Tre av våra kunder hamnade under året även på topp tio i rankingen av världens bästa årsredovisningar; SKF, AB Volvo och ICA Gruppen. Läs också här om Concordia Maritime som fick pris för Sveriges bästa årsredovisning.