Filmen förklarar värdet av Thunderfuls förvärv

Gamingbranschen mognar och konsolideras. Svenska spelföretaget Thunderful Group är ett exempel på företag som växer genom förvärv. Solberg hjälper till med IR-kommunikationen.

Thunderful Group har huvudkontor i Göteborg och är verksamma inom utveckling, förläggning och försäljning av spel. De kunde nyligen berätta om sitt senaste förvärv: den Madridbaserade byrån Stage Clear Studios. I en film som vi har producerat berättar vd Brjann Sigurgeirsson om förvärvet och om hur affären stärker Thunderful Group.

 

Solberg jobbar tillsammans med Thunderful Group och har bland annat stöttat företaget med rådgivning och webbutveckling inför noteringen av aktien på Nasdaq First North Premier.

Hur gör du Sveriges bästa årsredovisning?

25 oktober 2021

Nils Liliedahl, juryordförande för Sveriges bästa årsredovisning, besökte Solberg och berättade under det här webinaret om tävlingen och tipsade om saker som gör din årsredovisning bättre.

Är du en stjärna på hållbarhetsrapportering?

25 augusti 2021

Vi behöver bli fler i vårt Hållbarhetsteam! Solberg är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer. Vi söker nu en engagerad, driven och erfaren kollega som brinner för hållbarhet och kommunikation.

"Purpose is essential to everything we do"

22 juni 2021

Andrew Lytheer är Head of Communications and PR på Polestar. I samband med årets Solberg Insights berättade han om arbetet med företagets första årsrapport. Polestar har ambitionen att ligga att i framkant gällande elbilar, hållbarhet och digitalisering. Detta ska givetvis ska återspeglas i årsrapporten för att ge en tydlig bild av bolagets pågående resa och hur hållbarhetsstrategin leder bolaget framåt.