Filmen förklarar värdet av Thunderfuls förvärv

Gamingbranschen mognar och konsolideras. Svenska spelföretaget Thunderful Group är ett exempel på företag som växer genom förvärv. Solberg hjälper till med IR-kommunikationen.

Thunderful Group har huvudkontor i Göteborg och är verksamma inom utveckling, förläggning och försäljning av spel. De kunde nyligen berätta om sitt senaste förvärv: den Madridbaserade byrån Stage Clear Studios. I en film som vi har producerat berättar vd Brjann Sigurgeirsson om förvärvet och om hur affären stärker Thunderful Group.

 

Solberg jobbar tillsammans med Thunderful Group och har bland annat stöttat företaget med rådgivning och webbutveckling inför noteringen av aktien på Nasdaq First North Premier.

Strategisk designer eller rutinerad projektledare?

10 juni 2022

Vi behöver bli fler i vår Designstudio och söker därför efter två nya glada kollegor. Är du en idérik och leveranssäker strategisk designer med känsla för det redaktionella formatet, som har kundens affärsnytta i fokus och är grym på att skapa och presentera koncept och designlösningar för B2B, oavsett medie? Eller är du en rutinerad, pragmatisk och relationsskapande projektledare som kan ta ansvar för att planera, organisera och leda vårt team och våra kunder genom olika faser av en komplex produktionsprocess?

Senior IR-rådgivare

22 mars 2022

Vi på Solberg hjälper våra kunder att bli ännu bättre i sitt IR-arbete och att kommunicera det effektivt. Vi är grymma på rapportering och tillsammans med våra kunder vinner vi varje år priser både i Sverige och internationellt. Till vårt växande rådgivningsteam söker vi nu en senior rådgivare.

Senior hållbarhetsrådgivare

22 mars 2022

Vi behöver bli fler i vårt Hållbarhetsteam! Solberg är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer. Vi söker nu en engagerad, driven och erfaren kollega som brinner för hållbarhet och kommunikation.