Filmen förklarar värdet av Thunderfuls förvärv

Gamingbranschen mognar och konsolideras. Svenska spelföretaget Thunderful Group är ett exempel på företag som växer genom förvärv. Solberg hjälper till med IR-kommunikationen.

Thunderful Group har huvudkontor i Göteborg och är verksamma inom utveckling, förläggning och försäljning av spel. De kunde nyligen berätta om sitt senaste förvärv: den Madridbaserade byrån Stage Clear Studios. I en film som vi har producerat berättar vd Brjann Sigurgeirsson om förvärvet och om hur affären stärker Thunderful Group.

 

Solberg jobbar tillsammans med Thunderful Group och har bland annat stöttat företaget med rådgivning och webbutveckling inför noteringen av aktien på Nasdaq First North Premier.

Beredd på kommande lagkrav på hållbarhetsrapporten?

24 november 2022

Vi får ofta frågor om CSRD och vet att det upplevs som ganska krångligt. Vi erbjuder därför just nu en kostnadsfri genomgång av CSRD, utförd av en senior hållbarhetsrådgivare (anmäl ditt intresse senast 20 december).

Vi stärker vårt team med fem nya medarbetare

05 oktober 2022

Solberg har rekryterat fem nya medarbetare som tillsammans har kompetenser inom hållbarhet, Investor Relations, PR, varumärke, design och projektledning. Anna, Charlotte, Christian, Johanna och Matilda innebär ett starkt och värdefullt tillskott till Solbergs team.