Employer branding

Hur är det att jobba som teknikkonsult?

Att ta steget från högskolan till det första jobbet som nyexad kan uppfattas som nervöst, men det löser COWI genom ett ambitiöst onboarding-program.

Hur är det att jobba som teknikkonsult?

Solberg har haft förmånen att få hjälpa till med rekrytering till programmet som heter Let’s start at COWI och som pågick under våren 2021. 

I februari besökte vi ett coronaglest kontor vid Göta älv för att intervjua Joel (bild ovan) och Sabiha, två COWI-anställda som tidigare har deltagit i Let’s start at COWI. Resultatet blev två filmer som beskriver nyttan av det nätverk och de kunskaper man får med sig.

 

Kampanjen vände sig till studenter på alla universitetsprogram som ryms inom det breda begreppet samhällsbyggande. Programmet omfattar 20-30 personer, som får jobb på COWI. Filmen är producerad av Solberg och Kanvassfilm och redigerad av COWI.

Strategisk designer eller rutinerad projektledare?

10 juni 2022

Vi behöver bli fler i vår Designstudio och söker därför efter två nya glada kollegor. Är du en idérik och leveranssäker strategisk designer med känsla för det redaktionella formatet, som har kundens affärsnytta i fokus och är grym på att skapa och presentera koncept och designlösningar för B2B, oavsett medie? Eller är du en rutinerad, pragmatisk och relationsskapande projektledare som kan ta ansvar för att planera, organisera och leda vårt team och våra kunder genom olika faser av en komplex produktionsprocess?

Senior IR-rådgivare

22 mars 2022

Vi på Solberg hjälper våra kunder att bli ännu bättre i sitt IR-arbete och att kommunicera det effektivt. Vi är grymma på rapportering och tillsammans med våra kunder vinner vi varje år priser både i Sverige och internationellt. Till vårt växande rådgivningsteam söker vi nu en senior rådgivare.

Senior hållbarhetsrådgivare

22 mars 2022

Vi behöver bli fler i vårt Hållbarhetsteam! Solberg är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer. Vi söker nu en engagerad, driven och erfaren kollega som brinner för hållbarhet och kommunikation.