Investor Relations

Solberg gratulerar Thunderful Group till en lyckad börsintroduktion!

Solberg hade förmånen att få agera som IR-rådgivare för Thunderful Group i samband med bolagets IPO-process och börsintroduktion på Nasdaq First North Premier Growth Markets den 7 december 2020.

Solberg gratulerar Thunderful Group till en lyckad börsintroduktion!
Thunderful Group AB är en pan-nordisk grupp som utvecklar och förlägger PC-, konsol- och mobilspel för den globala spelmarknaden, samt distribuerar spel, spelkonsoler, speltillbehör och leksaker på den nordiska marknaden. Läs mer om bolaget och IPO:n på Thunderful Groups webbplats, som vi har tagit fram tillsammans med bolaget.
 
Solberg har ett brett IR-erbjudande och bistår våra kunder med kommunikationsstöd inom allt från transaktioner och IPOs till framtagande av presentationer och finansiella rapporter. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur vi skulle hjälpa er.

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig till

Anders Gustavsson

Anders Gustavsson

Seniorkonsult och rådgivare IR

Senior IR-rådgivare

22 mars 2022

Vi på Solberg hjälper våra kunder att bli ännu bättre i sitt IR-arbete och att kommunicera det effektivt. Vi är grymma på rapportering och tillsammans med våra kunder vinner vi varje år priser både i Sverige och internationellt. Till vårt växande rådgivningsteam söker vi nu en senior rådgivare.

Senior hållbarhetsrådgivare

22 mars 2022

Vi behöver bli fler i vårt Hållbarhetsteam! Solberg är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer. Vi söker nu en engagerad, driven och erfaren kollega som brinner för hållbarhet och kommunikation.

Hur gör du Sveriges bästa årsredovisning?

25 oktober 2021

Nils Liliedahl, juryordförande för Sveriges bästa årsredovisning, besökte Solberg och berättade under det här webinaret om tävlingen och tipsade om saker som gör din årsredovisning bättre.