Tack för att du varit en del av vårt 2020!

Ett på många sätt tufft och utmanande år. Vi har alla gjort vårt bästa för att ställa om och infört nya effektiva metoder och arbetssätt, vilket vi tycker att vi lyckats bra med tack vare fantastiska kunder och engagerade medarbetare!

Tack för att du varit en del av vårt 2020!

Under året har vi bland annat haft nöjet att se hur många av våra kunder fått ta emot priser och utmärkelser för sina årsredovisningar. Tre av våra kunder hamnade under året även på topp tio i rankingen av världens bästa årsredovisningar; SKF, AB Volvo och ICA Gruppen. Läs också här om Concordia Maritime som fick pris för Sveriges bästa årsredovisning.

Vi har under året dessutom genomfört ett antal uppskattade webinars med många intressanta ämnen och talare. Missade du något av dem finns möjlighet att läsa mer och se några av dem i efterhand på solberg.se under nyheter.

Snart lämnar vi 2020 bakom oss och går in i ett nytt år då vi hoppas mötas av många positiva nyheter och givande samarbeten. Kanske kan vi till och med se fram emot att ses på riktigt igen?

Även i år har vi på Solberg valt att stödja några organisationer som bedriver ett bra arbete: Göteborgs Stadsmission, Läkare utan gränser och UNICEF. Vi tycker att de gör en viktig insats för oss alla och vi hoppas du känner dig delaktig i denna julgåva!

God Jul och Gott Nytt 2021 önskar vi på Solberg!

Senior IR-rådgivare

22 mars 2022

Vi på Solberg hjälper våra kunder att bli ännu bättre i sitt IR-arbete och att kommunicera det effektivt. Vi är grymma på rapportering och tillsammans med våra kunder vinner vi varje år priser både i Sverige och internationellt. Till vårt växande rådgivningsteam söker vi nu en senior rådgivare.

Senior hållbarhetsrådgivare

22 mars 2022

Vi behöver bli fler i vårt Hållbarhetsteam! Solberg är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer. Vi söker nu en engagerad, driven och erfaren kollega som brinner för hållbarhet och kommunikation.

Hur gör du Sveriges bästa årsredovisning?

25 oktober 2021

Nils Liliedahl, juryordförande för Sveriges bästa årsredovisning, besökte Solberg och berättade under det här webinaret om tävlingen och tipsade om saker som gör din årsredovisning bättre.