Webinar - Carnegie om Omvärldsanalys och riskhantering

Välkommen på intressanta webinars! Denna gången är det dags för Henrik von Sydow på Carnegie Investment Bank att ge oss inspiration för omvärldsanalys och riskhantering i en osäker omvärld.

Webinar - Carnegie om Omvärldsanalys och riskhantering

På väg in i en intensiv oktober

Hösten 2020 och oktober blir en intensiv månad - det amerikanska valet går in i slutspurt och temperaturen i britternas exitprocess skruvas upp - hur påverkar det investeringsmiljön? Henrik von Sydow, omvärldsstrateg på Carnegie Investment Bank kommer att prata om omvärldsanalys, riskhantering och scenarioanalys i dagens osäkra marknadsläge. Hur kan analyserna bidra till bättre verksamhets- eller investeringsbeslut, och till transparent och relevant information till ägare och intressenter? 

Henrik är jurist och tidigare journalist på Dagens Industri. Mellan 2010 och 2014 var han även ordförande i riksdagens skatteutskott.

Webinaret är genomfört men skicka gärna ett mail om du vill få inbjudningar till kommande events  och seminarium!

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig till

Maria Almström

Maria Almström

Seniorkonsult

Strategisk designer eller rutinerad projektledare?

10 juni 2022

Vi behöver bli fler i vår Designstudio och söker därför efter två nya glada kollegor. Är du en idérik och leveranssäker strategisk designer med känsla för det redaktionella formatet, som har kundens affärsnytta i fokus och är grym på att skapa och presentera koncept och designlösningar för B2B, oavsett medie? Eller är du en rutinerad, pragmatisk och relationsskapande projektledare som kan ta ansvar för att planera, organisera och leda vårt team och våra kunder genom olika faser av en komplex produktionsprocess?

Senior IR-rådgivare

22 mars 2022

Vi på Solberg hjälper våra kunder att bli ännu bättre i sitt IR-arbete och att kommunicera det effektivt. Vi är grymma på rapportering och tillsammans med våra kunder vinner vi varje år priser både i Sverige och internationellt. Till vårt växande rådgivningsteam söker vi nu en senior rådgivare.

Senior hållbarhetsrådgivare

22 mars 2022

Vi behöver bli fler i vårt Hållbarhetsteam! Solberg är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer. Vi söker nu en engagerad, driven och erfaren kollega som brinner för hållbarhet och kommunikation.