Concordia Maritime nominerade till Sveriges bästa årsredovisning

Concordia Maritime är ett av tre nominerade bolag för priset ”Sveriges bästa årsredovisning” i klassen Small cap.

Concordia Maritime nominerade till Sveriges bästa årsredovisning

- Det känns riktigt kul att vår årsredovisning har blivit nominerad även i år. Genom nomineringen så vet vi att den är bland de tre bästa på Nasdaq Small cap, säger Ola Helgesson, CFO på Concordia Maritime.

Samarbetet mellan Concordia Maritime och Solberg går många år tillbaka i tiden.

- Vi är väldigt glada över ett i nära samarbete och över lång tid fått möjlighet att arbeta med Concordia Maritimes kommunikation. Det är ett spännande bolag på en spännande marknad, där vi i årsredovisningen lägger stor kraft på att så tydligt och enkelt som möjligt beskriva verksamheten, strategin, marknaden och satsningarna inom hållbarhet, berättar Arthur Zachau, IR-rådgivare på Solberg.

Bakom Sveriges bästa årsredovisning, som nu delas ut för 55:e året i rad, står FAR, Nasdaq Stockholm, Sveriges Finansanalytikers Förening och Sveriges Kommunikatörer. Concordia Maritime har vunnit utmärkelsen två gånger tidigare och företaget har nominerats ett flertal gånger.

På grund av den pågående pandemin har arrangörerna beslutat att istället för den sedvanliga prisutdelningen offentliggöra vinnarna för media den 29 september.

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig till

Jeanette Gustafsson, Senior Consultant and PR Advisor på Solberg

Jeanette Gustafsson

Seniorkonsult och rådgivare PR